Om Take Care

 

Det handler om kvalitet og professionalisme

 

Take Care 

Take Care er en virksomhed der arbejder med vikarløsninger samt konsulentvirksomhed bosat i Randers Kommune.

Jeg hedder Torben Andersen 55 år og bosat i Langå. Jeg er uddannet pædagog, leder og konsulent samt har en certificate i ledelse og organisationsudvikling.

Jeg startede i 2000 med at arbejde på bosted indenfor børn/unge-området og fortsatte indtil 2005, hvor jeg begyndte at arbejde i ledelse som souschef, afdelingsleder, pædagogisk chef og senest som tilbudsleder. Dette har både været i private samt regionale politisk styrede organisationer indenfor børn/unge og voksen/handicap området. Derfor har jeg et indgående kendskab til branchen indefra.

Take Care løser opgaver inden for det tryghedsskabende, pædagogiske, pleje og omsorg og det sundhedsfaglige område samt yder rådgivning som konsulentbistand.

Vi forbinder forskellige serviceområder og tager altid udgangspunkt i det optimale kompetencematch når vi formidler personale til virksomhederne.

Sygefravær og Tilsyn

 

Min erfaring siger mig, at på de sociale institutioner er der ofte et stort behov for at arbejde med sygefravær ligesom opgaver omkring tilsynsmyndigheder.

Jeg har stor erfaring i netop dette arbejde og Take Care arbejder derfor også som konsulentvirksomhed, hvor vi laver skræddersyede løsninger for virksomheder som har udfordringer med sygefravær, påbud eller skærpede tilsyn.

Dette både fra det sociale tilsyn, arbejdstilsynet eller styrelsen for Patientsikkerhed, hvor der er anmeldt påbud eller skærpet tilsyn. Ofte er det en meget stejl læringskurve men ved at være proaktiv i arbejdet kan der være en kæmpe besparelse samt optimering gennem en professionel indsats.

Take Care har færdige programmer til indsatser som virker.

Tøv ikke med at tage fat i os,  da det ofte handler om at være proaktiv.

Ring eller skriv

Telefon: +45 24 23 85 83
E-mail: torben@takecarevikar.dk