Academy og Certificering

 

Take Care Academy er for alle medarbejdere som er tilknyttet Take Care.

For alle medarbejdere

 

Take Care Academy er for alle medarbejdere som er tilknyttet Take Care. Vores kvalitetsstandarder sikrer vores medarbejdere er opdateret på nyeste viden inden for lovgivningen i forhold til varetagelse af de opgaver som vores medarbejdere løser.

Take Care Academy har tilknyttet eksterne sikkerhedskonsulenter samt konsulenter som tidligere Viso leverandør til at varetage undervisningen for at sikre den høje og professionelle ydelse vi leverer.

Alle vores medarbejdere kommer på medicin kursus så de er i stand til at udlevere og håndtere medicin på lige vilkår som faste medarbejdere ud fra Jeres instruks.

Vores medarbejdere oplæres i Jeres metoder og faglige tilgange og er derved klædt på til at levere resultatdokumentation som kan lægges direkte ind i Jeres journalsystem.

 

Leverer kvalitet og professionalisme

 

Take Care leverer kvalitet og professionalisme i vores opgaveløsning hvilket vores Take Care Academy er med til at understøtte.

Gennem teori og praksisøvelser opnår vores medarbejdere certificering i Take Care’s opgave portefølje inden de løser opgaver.

Gennem vores certificeringer opnår medarbejderne kompetencer indenfor Borgernes selvbestemmelse og undervisning i magtanvendelsescirkulæret. De undervises ligeledes i konflikthåndtering og efter endt kursusforløb får udleveret et certifikat.

Tøv ikke med at tage fat i os,  da det ofte handler om at være proaktiv.

Ring eller skriv

Telefon: +45 24 23 85 83
E-mail: torben@takecarevikar.dk